Bij allergieën en voedselintoleranties verzoeken wij u zich te wenden tot ons personeel.

De enige juiste prijzen zijn de prijzen die in de Brasserie Remise aanwezig zijn. Voor fouten op deze website kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden.

Om een vlottere service te kunnen geven, vragen wij u om per tafel uw keuze te beperken tot 4 gerechten per gang.

SNACKS & BROODJES

verkrijgbaar tot 18:00u – met * verkrijgbaar tot 20:00u

SNACKS

 

(verkrijgbaar tot 18u – met * verkrijgbaar tot 20u)

Croque monsieur zonder garnituur * 4,00
Croque monsieur enkel/dubbel * 6,50/9,50
Croque hawai of madame enkel/dubbel 8,00/12,50
Uitsmijter 8,50
Omelet natuur 6,50
Boerenomelet * 14,50
Toast champignons * 12,00

BROODJES

(verkrijgbaar tot 18u )

Broodje met beleg naar keuze:
belegen kaas 5,50
ham 5,50
kaas + ham 6,00
prépare 6,00
martino 7,50
gerookte zalm 11,50

supplement fitnessbroodje 0,50
smos 1,00

VOORGERECHTEN

Dagsoep 6,00

Tomatensoep met balletjes 7,00

Ambachtelijke kaaskroketten (2 stuks)
met gefrituurde peterselie 10,50
met groentengarnituur 11,90

Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks)
met gefrituurde peterselie 12,70
met groentengarnituur 14,10

Duo van kaas-en garnaalkroketten
met gefrituurde peterselie
12,10
met groentengarnituur 13,70

Scampi “diabolique” (5 stuks) 15,00
met paprika, tomaat, room, cayennepeper en geblust met witte wijn

Scampi Curry (5 stuks) 15,00 met een zachte currysaus, ananas, sojascheuten, een
jullienne van prei en een garnituur van tomatenblokjes

Toast gerookte zalm met mierikswortel 15,00

HOOFDGERECHTEN

Alle gerechten worden vergezeld van warme groentjes en keuze uit frietjes, kroketjes, puree, pasta of aardappel in de schil.

VLEES

 

Hoofdgerechten Vlees


Rib Eye, de betere steak(6-rib) 25,50
Filet Pur 28,50
Varkenshaasje 21,50
Ribbekes met slagarnituur 17,50
Gebakken kipfilet 15,80

Alle gerechten worden vergezeld van warme groentjes en keuze uit frietjes, kroketjes, puree of aardappel in de schil.

Supplement sauzen:
Peperroomsaus 2,50
Champignonroomsaus 3,00
Béarnaise 3,50
Mayonnaise of ketchup 1,00

Supplement groenten:
Gemengde sla / tomatensla / witloofsla 3,00
Warme groenten 4,00
Gebakken champignons 4,00
Frieten, kroketten of aardappel in de schil 2,50

 

VIS

Kabeljauwhaasje op vel gebakken 25,30 met warme groentjes, witte wijnsaus en grijze garnaal

Scampi “Diabolique” (9stuks) 23,50
met paprika, tomaat, room, cayennepeper en geblust met witte wijn

Scampi “Curry” (9stuks) 23,50 met een zachte currysaus, ananas, sojascheuten, een
jullienne van prei en een garnituur van tomatenblokjes

Gamba’s van de chef (6 stuks) 25,90
met kruidenlookboter, pijpajuin en geparfumeerd
met witte wijn

Fish and chips (kabeljauw in een krokant jasje) 24,80
met verse tartaarsaus en tomatensla.

Vissersbord 25,50
vis van het moment met zalm, tongrolletje en scampi,
in een witte wijnsaus met tuinkruiden, afgewerkt met
garnaal en fijne groentjes

SALADES

Sla “scampi” (9stuks) 22,50

Sla geitenkaas (gebakken appeltjes, honing en tijm) 17,60

Ceaser” salade (kip, ansjovis dressing provolone) 18,00

KLASSIEKERS

Hamburger Remise 18,50
(spek, ui, cheddarkaas, augurk, spiegelei en saus)

Rundstoofvlees met witloofslaatje, 18,50

Vol au vent met gemengd slaatje 18,50

Spaghetti Bolognese 14,50

Witloof uit de oven 14,90

VEGETARISCH

VOORGERECHTEN

Ambachtelijke kaaskroketten (2 stuks)
met gefrituurde peterselie 10,50
met groentengarnituur
11,90

HOOFDGERECHTEN

Sla geitenkaas
(met
 gebakken appeltjes, honing en tijm) 17,60

Veggie hamburger Remise
(ui, cheddarkaas, augurk, spiegelei en saus) 18,50

Groententaart met fris slaatje 16,20

KLEINE ETERS

VOORGERECHTEN

Dagsoep 4,00
Garnaalkroketje 7,00 €
Kaaskroketje 5,80 €

HOOFDGERECHTEN

Kinderpasta 8,50 €

Scampi’s met tomatensaus 15,00 €

Vissticks met spinaziepuree 9,50 €

Omelet natuur 6,50 €

Kinderburger 6,40 €

Koninginnehapje 9,00 €

Rundstoofvlees 9,00 €

Curryworst 7,50 €

DESSERTJES

Mini chocomousse 3,50 €

Zakje chips (zout of paprika) 1,50€

Ijsjes

Vanille met discokorrels 3,00 €

Mokka met discokorrels 3,00 €

Cornetto 3,50 €

Magnum 3,50 €

Milkshakes

Vanille 3,80

Aardbei 3,80

Chocolade 3,80

Pannenkoeken (tussen 14.00u en 17.00u)

Met suiker, siroop of confituur 4,00 €

Met ijs en chocoladesaus 10,50 €

DESSERTS

ijs volgens familierecept:
Coupe vanille 6,00
Coupe vanille met warme krieken 9,00
Coupe Dame Blanche 7,00
Coupe mokka 6,00
Coupe aardbei (seizoen) 9,00
elke coupe bestaat uit 2 bollen een bol extra 2,50

Milkshake vanille, chocolade of aardbei 7,00

Ijskoffie 7,50
Profiteroles met vanilleijs en chcoladesaus 9,80

Chocomousse 6,00
Ambachtelijke appeltaart 3,50


Pannenkoeken (van 14:00 tot 17:00 uur)
Suiker/siroop/confituur 6,00

Mikado (ijs, room, chocoladesaus) 10,50

supplement slagroom 1,00

SUGGESTIES

DAGSCHOTELS

Dagschotels zijn verkrijgbaar tot 17.00 uur

Er is steeds een keuze tussen een vleesgerecht, een visgerecht en een vegetarisch gerecht

 

MAANDMENU april 2018

Menu : €32,00

Soep van het moment
of
Duo van gerookte vis met eierstuif en een lenteslaatje

(
supplement: 4,90 € )
of
Canapé van Kempens wit goud
met champignons, ham en peterselie
( supplement: 4,90 € )
~~~~~~

Parelhoenfilet op een bedje van kleurrijke asperges met een bijpassende roomsaus en kruidenkrieltjes
( supplement: 3,40 € )
of
Filet van zalmforel met lentepuree en een Oostendse vissaus
~~~~~~

Trio van chocolade mousse

SUGGESTIES VGT - HFD - DESSERT

 

Voorgerecht:

Duo van gerookte vis met eierstuif en een
lenteslaatje
15,00

Canapé met een suprême van Kempens wit goud
met champignons, ham en peterselie
15,00

Aspergevelouté met garnituur van asperges en
peterselie 8,00

Hoofdgerecht:
Filet van zalmforel met lentepuree en een
Oostendse vissaus
19,80
Parelhoenfilet op een bedje van kleurrijke asperges
met een bijpassende roomsaus en kruidenkrieltjes
23,20
Tricoloré van kruidenpasta met asperges
en fijne groentjes (vegie) 22,70
Asperges op Vlaamse wijze met krieltjes 21,00
Lamsfilet op een duo van asperges met een sausje
van meaux en gratinaardappeltjes 24,80

 

PROMODAGEN

Remise bestaat 30 jaar . . .

P R O M O   !!!

Ierse steak met een gemengd slaatje en frieten voor 16,50 €

ONTBIJTBUFFET

ONTBIJTBUFFET/BRUNCH

Ontbijtbuffet op zondag enkel mits reservatie

€ 22,50 pp

Starten met buffet ten laatste om 11.00 uur.
Voor groepen vanaf 10 pers kunnen andere dagen
en uren afgesproken worden.
Kinderen tot 11 jaar betalen per leeftijdjaar 1,60 euro

Buffet met bubbels en een glaasje vers fruitsap

Assortiment broodjes – Koffiekoekjes –
Enkele broodvariaties – Hartig en zoet beleg – Kaasplank
Gerookte zalm – Mozzarella met tomaat – Yoghurt – Fruitsla – Ontbijtgranen – Eieren en spek –
Frikadellen met krieken – Minidesserts

Fruitsap, koffie, thee en chocomelk tijdens het ontbijt

Brunch op zondag enkel mits reservatie (min. 4 pers.)

€ 36,00 pp

Start het ontbijt : met bubbels en een glaasje vers fruitsap

Buffet : assortiment broodjes, koffiekoekje,
hartig en zoet beleg, yoghurt met fruit 

fruitsap, koffie, thee en choco tijdens maaltijd,
na het ontbijt :
aperitief en menu met dagsoep, een hoofdgerecht;
keuze uit vis, vlees of vegetarish en afsluiten met dessert
van het moment

Menukaart

Bij allergieën en voedselintoleranties verzoeken wij u zich te wenden tot ons personeel.

De enige juiste prijzen zijn de prijzen die in de Brasserie Remise aanwezig zijn. Voor fouten op deze website kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden.

Om een vlottere service te kunnen geven, vragen wij u om per tafel uw keuze te beperken tot 4 gerechten per gang.

  • SNACKS & BROODJES
  • VOORGERECHTEN
  • HOOFDGERECHTEN
  • SALADES
  • KLASSIEKERS
  • VEGETARISCH
  • KLEINE ETERS
  • DESSERTS
  • DAGSCHOTELS
  • SUGGESTIES
  • ONTBIJTBUFFET/BRUNCH

SNACKS

(verkrijgbaar tot 18u – met * verkrijgbaar tot 20u)

Croque monsieur zonder garnituur * 4,00
Croque monsieur enkel/dubbel * 6,50/9,50
Croque hawai of madame enkel/dubbel 8,00/12,50
Uitsmijter 8,50
Omelet natuur 6,50
Boerenomelet * 14,50
Toast champignons * 12,00

BROODJES

(verkrijgbaar tot 18u )

Broodje met beleg naar keuze:
belegen kaas 5,50
ham 5,50
kaas + ham 6,00
prépare 6,00
martino 7,50
gerookte zalm 11,50

supplement fitnessbroodje 0,50
smos 1,00

Dagsoep 6,00

Tomatensoep met balletjes 7,00

Ambachtelijke kaaskroketten (2 stuks)
met gefrituurde peterselie 10,50
met groentengarnituur 11,90

Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks)
met gefrituurde peterselie 12,70
met groentengarnituur 14,10

Duo van kaas-en garnaalkroketten
met gefrituurde peterselie
12,10
met groentengarnituur 13,70

Scampi “diabolique” (5 stuks) 15,00
met paprika, tomaat, room, cayennepeper en geblust met witte wijn

Scampi Curry (5 stuks) 15,00 met een zachte currysaus, ananas, sojascheuten, een
jullienne van prei en een garnituur van tomatenblokjes

Toast gerookte zalm met mierikswortel 15,00

Alle gerechten worden vergezeld van warme groentjes en keuze uit frietjes, kroketjes, puree, pasta of aardappel in de schil.

VLEES

 

Hoofdgerechten Vlees
Rib Eye, de betere steak(6-rib) 25,50
Filet Pur 28,50
Varkenshaasje 21,50
Ribbekes met slagarnituur 17,50
Gebakken kipfilet 15,80

Alle gerechten worden vergezeld van warme groentjes en keuze uit frietjes, kroketjes, puree of aardappel in de schil.

Supplement sauzen:
Peperroomsaus 2,50
Champignonroomsaus 3,00
Béarnaise 3,50
Mayonnaise of ketchup 1,00

Supplement groenten:
Gemengde sla / tomatensla / witloofsla 3,00
Warme groenten 4,00
Gebakken champignons 4,00
Frieten, kroketten of aardappel in de schil 2,50

 

VIS

Kabeljauwhaasje op vel gebakken 25,30 met warme groentjes, witte wijnsaus en grijze garnaal

Scampi “Diabolique” (9stuks) 23,50
met paprika, tomaat, room, cayennepeper en geblust met witte wijn

Scampi “Curry” (9stuks) 23,50 met een zachte currysaus, ananas, sojascheuten, een
jullienne van prei en een garnituur van tomatenblokjes

Gamba’s van de chef (6 stuks) 25,90
met kruidenlookboter, pijpajuin en geparfumeerd
met witte wijn

Fish and chips (kabeljauw in een krokant jasje) 24,80
met verse tartaarsaus en tomatensla.

Vissersbord 25,50
vis van het moment met zalm, tongrolletje en scampi,
in een witte wijnsaus met tuinkruiden, afgewerkt met
garnaal en fijne groentjes

Sla “scampi” (9stuks) 22,50

Sla geitenkaas (gebakken appeltjes, honing en tijm) 17,60

Ceaser” salade (kip, ansjovis dressing provolone) 18,00

Hamburger Remise 18,50
(spek, ui, cheddarkaas, augurk, spiegelei en saus)

Rundstoofvlees met witloofslaatje, 18,50

Vol au vent met gemengd slaatje 18,50

Spaghetti Bolognese 14,50

Witloof uit de oven 14,90

VOORGERECHTEN

Ambachtelijke kaaskroketten (2 stuks)
met gefrituurde peterselie 10,50
met groentengarnituur 
11,90

HOOFDGERECHTEN

Sla geitenkaas
(met
 gebakken appeltjes, honing en tijm) 17,60

Veggie hamburger Remise
(ui, cheddarkaas, augurk, spiegelei en saus) 18,50

Groententaart met fris slaatje 16,20

VOORGERECHTEN

Dagsoep 4,00
Garnaalkroketje 7,00 €
Kaaskroketje 5,80 €

HOOFDGERECHTEN

Kinderpasta 8,50 €

Scampi’s met tomatensaus 15,00 €

Vissticks met spinaziepuree 9,50 €

Omelet natuur 6,50 €

Kinderburger 6,40 €

Koninginnehapje 9,00 €

Rundstoofvlees 9,00 €

Curryworst 7,50 €

DESSERTJES

Mini chocomousse 3,50 €

Zakje chips (zout of paprika) 1,50€

Ijsjes

Vanille met discokorrels 3,00 €

Mokka met discokorrels 3,00 €

Cornetto 3,50 €

Magnum 3,50 €

Milkshakes

Vanille 3,80 €

Aardbei 3,80 €

Chocolade 3,80 €

Pannenkoeken (tussen 14.00u en 17.00u)

Met suiker, siroop of confituur 4,00 €

Met ijs en chocoladesaus 10,50 €

ijs volgens familierecept:
Coupe vanille 6,00
Coupe vanille met warme krieken 9,00
Coupe Dame Blanche 7,00
Coupe mokka 6,00
Coupe aardbei (seizoen) 9,00
elke coupe bestaat uit 2 bollen een bol extra 2,50

Milkshake vanille, chocolade of aardbei 7,00

Ijskoffie 7,50
Profiteroles met vanilleijs en chcoladesaus 9,80

Chocomousse 6,00
Ambachtelijke appeltaart 3,50


Pannenkoeken (van 14:00 tot 18:00 uur)
Suiker/siroop/confituur 6,00

Mikado (ijs, room, chocoladesaus) 10,50

supplement slagroom 1,00

Dagschotels zijn verkrijgbaar tot 17.00 uur

 

DAGSCHOTELS

Dagschotels zijn verkrijgbaar tot 17.00 uur

Er is steeds een keuze tussen een vleesgerecht, een visgerecht en een vegetarisch gerecht

MAANDMENU april 2018

Menu : €32,00

Soep van het moment
of
Duo van gerookte vis met eierstuif en een lenteslaatje

(
supplement: 4,90 € )
of
Canapé van Kempens wit goud
met champignons, ham en peterselie
( supplement: 4,90 € )
~~~~~~

Parelhoenfilet op een bedje van kleurrijke asperges met een bijpassende roomsaus en kruidenkrieltjes
( supplement: 3,40 € )
of
Filet van zalmforel met lentepuree en een Oostendse vissaus
~~~~~~

Trio van chocolade mousse

SUGGESTIES VGT-HFD-DESSERT

 

Voorgerecht:

Duo van gerookte vis met eierstuif en een
lenteslaatje
15,00

Canapé met een suprême van Kempens wit goud
met champignons, ham en peterselie
15,00

Aspergevelouté met garnituur van asperges en
peterselie 8,00

Hoofdgerecht:


Filet van zalmforel met lentepuree en een
Oostendse vissaus
19,80
Parelhoenfilet op een bedje van kleurrijke asperges
met een bijpassende roomsaus en kruidenkrieltjes
23,20
Tricoloré van kruidenpasta met asperges
en fijne groentjes (vegie) 22,70
Asperges op Vlaamse wijze met krieltjes 21,00
Lamsfilet op een duo van asperges met een sausje
van meaux en gratinaardappeltjes 24,80

 

PROMODAGEN

Remise bestaat 30 jaar . . .

P R O M O   !!!

Ierse steak met een gemengd slaatje en frieten voor 16,50 €

ONTBIJTBUFFET/BRUNCH

Ontbijtbuffet op zondag enkel mits reservatie

€ 22,50 pp

Starten met buffet ten laatste om 11.00 uur.
Voor groepen vanaf 10 pers kunnen andere dagen
en uren afgesproken worden.
Kinderen tot 11 jaar betalen per leeftijdjaar 1,60 euro

Buffet met bubbels en een glaasje vers fruitsap

Assortiment broodjes – Koffiekoekjes –
Enkele broodvariaties – Hartig en zoet beleg – Kaasplank
Gerookte zalm – Mozzarella met tomaat – Yoghurt – Fruitsla – Ontbijtgranen – Eieren en spek –
Frikadellen met krieken – Minidesserts

Fruitsap, koffie, thee en chocomelk tijdens het ontbijt

Brunch op zondag enkel mits reservatie (min. 4 pers.)

€ 36,00 pp

Start het ontbijt : met bubbels en een glaasje vers fruitsap

Buffet : assortiment broodjes, koffiekoekje,
hartig en zoet beleg, yoghurt met fruit 

fruitsap, koffie, thee en choco tijdens maaltijd,
na het ontbijt :
aperitief en menu met dagsoep, een hoofdgerecht;
keuze uit vis, vlees of vegetarish en afsluiten met dessert
van het moment